Despre noi

 


Istoria noastră începe în 2005 în Satu Mare, unde am finalizat 4 imobile cu 67 de apartamente confortabile, iar profesionalismul nostru se bazează pe experiența acumulată în cei 10 ani de activitate pe teritoriul italian.
Am continuat cu edificarea a patru imobile, fiecare cu cate 25 de apartamente in Baciu, strada Lunii.
 

Imobilele din Baciu au fost finalizate cu succes inainte de data contractata atat in anul 2016 cat si in anul 2017, 2018.

 

Pozitia apartamentelor Baciu Cluj


Cladirea se afla intr-o zona aerisita cu panorama deosebita, fara zgomote si fara praf.

Apartamentele pe care le propunem se afla in Baciu, mai exact in apropierea cartierului Panorama, pe Strada Lunii (pe deal).

Mijloacele de transport in comun 31 si 31B sunt in apropiere iar centrul clujului se afla la doar 10 minute distanta. Aceasta pozitie este una de privilej pentru ca aveti linistea binemeritata, departe de traficul centrului dar totusi la doar cateva minute de centru. De asemenea, la cateva minute distanta se afla gradinita, scoala (la cca. 1 km), iar pe Calea Baciului se afla supermarket-ul Lidl.

Apartamentele noastre urmaresc in mod deosebit linistea si confortul Dvs, tocmai de aceea dispun de fonoizolatie, geamuri pentacamerale si caramida de 30cm pentru ca sa econimisiti in facturile pentru caldura iarna si sa fiti cat mai feriti de caldura in timpul verii.

Apartamente Baciu Cluj

apartamente baciu

APARTAMENTE BACIU CLUJ

Toate apartamentele din aceasta cladire, dispun de fonoizolatie, geamuri pentacamerale si sunt construite din...

...mai mult

Contact

Loc. Baciu, Str. LUNII (pe deal) Cluj
(in apropierea cartierului Panorama)

...mai mult